Over ons

Op deze pagina kunt u meer lezen over ons en onze praktijk. Wij zijn gevestigd in Lomar Sportvilla. Hier hebben wij de beschikking over twee behandelruimtes en daarnaast kunnen wij gebruikmaken van alle faciliteiten en apparatuur van de sportschool. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. In onze praktijk is iedereen welkom: jong en oud, wel of niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, met of zonder lidmaatschap van de sportschool.

U bent van harte welkom in onze praktijk, neem gerust contact met ons op.

Fysiotherapie Het Nieuwland Dieren

Sven van Scharrenburg – Fysiotherapeut 

Mijn naam is Sven. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn passie is sport en bewegen. Van jongs af aan doe ik aan voetbal, tennis en skiën. Ook loop ik hard en doe ik aan krachttraining. Met mijn sportieve achtergrond weet ik uit ervaring hoe vervelend het is om met een blessure aan de kant te staan en hoe belangrijk goede begeleiding bij het revalideren is.

Mijn affiniteit ligt vooral op het gebied van sportblessures en manuele therapie. Manuele therapie houdt zich van oudsher bezig met klachten die direct of indirect gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Door middel van specifieke manuele technieken en daarbij behorende oefentherapie, wordt gezorgd voor een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Ik help u graag bij het wegnemen van uw pijn, het bespoedigen van uw herstel en het voorkomen van terugval. Hierbij vind ik het belangrijk om klachten actief aan te pakken en de kans op terugkerende klachten te verkleinen door preventieve maatregelen.

Bel gerust voor het maken van een afspraak, ik kijk ernaar uit om samen met u het gewenste resultaat te bereiken.

Sven van Scharrenburg

 

Suzanne Dofferhoff – Fysiotherapeut

Mijn naam is Suzanne Dofferhoff, 25 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de HAN. Na 4 jaar hard studeren heb ik afgelopen juni 2017 mijn diploma behaald en ben ik nu officieel afgestudeerd fysiotherapeut! Na mijn afstuderen heb ik al enige ervaring op mogen doen als waarnemend fysiotherapeut bij verschillende particuliere praktijken in de regio.

Vanaf eind november 2017 zal ik het team van Sven van Scharrenburg; Fysiotherapie het Nieuwland, gevestigd in de Lomar sportvilla te Dieren gaan versterken. Samen met jou zal ik op zoek gaan naar de behandelmethode die het beste bij jou past. Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen op het gebied van trainingsleer, voeding, groepen begeleiden, persoonlijke 1 op 1 coaching, ondersteunen en inzicht geven in de eventuele onderliggende oorzaken van de klacht. Ik heb veel geduld, ben zeer behulpzaam en vind het een uitdaging om steeds het beste in mijzelf en mijn patiënten naar boven te halen.

Voor mij, en het vak fysiotherapie, is het van groot belang niet stil te blijven staan en je altijd te blijven ontwikkelen om nieuwe kennis en inzichten op te doen. Daarom zou ik graag in de komende jaren een master willen gaan doen in de manuele therapie of in de bekkentherapie. Ook wil ik binnenkort beginnen met de cursus dry needling.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik vaak te vinden in de sportschool om te fitnessen, in de mooie stad Nijmegen, bij vrienden, bij familie, bezoek ik leuke hotspots voor op mijn social media of ben ik in mijn eigen keukentje bedenkende wat ik voor lekkers (en gezonds natuurlijk!) ga koken.

Hopelijk tot snel in de praktijk van Fysiotherapie het Nieuwland te Dieren!

Suzanne Dofferhoff


Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren