Over ons

Op deze pagina kunt u meer lezen over ons en onze praktijk. Wij zijn vanaf de start gevestigd in Lomar Sportvilla. Rick is de praktijk begonnen in 2013, onder een andere naam. In 2015 is Sven als stagiair begonnen en hij is na het afronden van zijn studie in de praktijk blijven werken. Met ingang van 1 september 2016 zijn wij samen verder gegaan onder de naam: Fysiotherapie ‘Het Nieuwland’. Wij hebben voor deze naam gekozen met oog op de nieuwe locatie op sportpark ‘Het Nieuwland’. Wij hebben nu de beschikking over twee behandelruimtes en mogen daarnaast gebruikmaken van alle faciliteiten en apparatuur van de sportschool. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. U bent van harte welkom in onze praktijk, neem gerust contact met ons op.

Fysiotherapie Het Nieuwland Dieren

Sven van Scharrenburg – Fysiotherapeut en manueel therapeut (in opleiding)

Mijn naam is Sven. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel volg ik naast mijn baan de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort.

Mijn passie is sport en bewegen. Van jongs af aan doe ik aan voetbal, tennis en skiën. Ook loop ik hard en doe ik aan krachttraining. Met mijn sportieve achtergrond weet ik uit ervaring hoe vervelend het is om met een blessure aan de kant te staan en hoe belangrijk goede begeleiding bij het revalideren is.

Mijn affiniteit ligt vooral op het gebied van sportblessures en manuele therapie. Manuele therapie houdt zich van oudsher bezig met klachten die direct of indirect gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Door middel van specifieke manuele technieken en daarbij behorende oefentherapie, wordt gezorgd voor een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Ik help u graag bij het wegnemen van uw pijn, het bespoedigen van uw herstel en het voorkomen van terugval. Hierbij vind ik het belangrijk om klachten actief aan te pakken en de kans op terugkerende klachten te verkleinen door preventieve maatregelen.

Bel gerust voor het maken van een afspraak, ik kijk ernaar uit om samen met u het gewenste resultaat te bereiken.

Sven van Scharrenburg

 

Rick Elderman – Fysiotherapeut

Mijn naam is Rick Elderman en werk al jaren met veel plezier en enthousiasme als fysiotherapeut en praktijkhouder. Sinds 3 jaar doceer ik tevens als docent Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze uitdagende combinatie leert mij dat de Fysiotherapie een vak is waarin je iedere dag zal blijven leren, vooral omdat ieder persoon uniek is met zijn of haar individuele eigenschappen. Het is een fysiotherapeutische puzzel die ik samen met u probeer op te lossen.

Het is fantastisch om samen met de patiënt naar het specifieke (eind)doel te werken waarbij u als mens centraal zal staan. Onderweg naar uw (eind)doel zijn wij in staat om u de best mogelijke zorg te leveren. Ik vind dat de best mogelijke zorg verder reikt dan enkel het afvinken van een dossier. In een tijd waarin doelmatigheid en efficiëntie in ons zorgstelsel centraal staan kies ik ervoor om de tijd voor u te nemen. Nogmaals, u staat als mens centraal.

Mijn specialisatie ligt in het musculoskeletale domein, dit houdt in dat ik manuele technieken combineer met beweging (sport). Het is belangrijk om voorwaarden in de bewegingsmogelijkheid te creëren om vervolgens op een juiste wijze te leren bewegen. U kunt bij mij terecht (sport)blessures, post-operatieve trajecten, rug- en nekklachten en problematiek die u ervaart tijdens het ouder worden.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Rick Elderman
Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren Fysiotherapie Dieren