Fysiotherapie Het Nieuwland | Fysiotherapie in Dieren

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de sportmassage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.
Een ontspanningsmassage zorgt voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd, weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker losgelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Ontspanningsmassage brengt lichaam en geest in balans. Laat u regelmatig masseren dan verhoogt dit uw weerstand, krijgt u meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in uw lichaam. Tijdens een massage voert u overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor u weer lekker in uw vel zit. Of u nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens

Tarieven

Huisregels

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een massage is een erg origineel cadeau. Voor de feestdagen, een verjaardag, vader- of moederdag, als bedankje of gewoon zomaar. Het perfecte cadeau om iemand te verrassen!

De ontvanger kan kiezen uit bijvoorbeeld een heerlijk relaxte ontspanningsmassage, een wat intensievere sportmassage of een rug-, schouder-, nekmassage. De keuze hoeft pas gemaakt te worden bij het maken van de afspraak.

U kunt de volgende bonnen bestellen:

Afspraak maken

Het is mogelijk om een afspraak te maken op de woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur of op woensdag- en vrijdagavond tussen 18:30 en 21:00 uur. Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan op 2 manieren:

Contact ons

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u via de onderstaande button. Graag tot binnenkort!


Met vriendelijke groet,
Sven van Scharrenburg en Suzanne Dofferhoff
Fysiotherapie Het Nieuwland

× Hoe kan ik je helpen?