Fysiotherapie Het Nieuwland | Fysiotherapie in Dieren

OVer ons

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze therapeuten. 

Onze praktijk is gevestigd in sportschool Lomar Sportvilla. Een ideale omgeving omdat wij gebruik kunnen maken van alle aanwezige faciliteiten en (fitness)apparatuur! U hoeft geen lid te zijn van de sportschool om een afspraak met ons te maken.

Direct voor het pand is ruim voldoende parkeergelegenheid. Onze praktijk is toegankelijk voor mindervaliden, middels een lift.

Sven van Scharrenburg

Mijn naam is Sven en ik woon samen met mijn gezin in Dieren. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mijn affiniteit ligt vooral op het gebied van sportblessures, revalidatie en manuele therapie. Ik hou van mijn werk, omdat ik veel verschillende mensen ontmoet en steeds nieuwe technieken leer. De fysiotherapie staat nooit stil. Ik kijk graag samen met u welke behandeling het meest effectief is voor u.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan, in de sportschool, of ik zit op de mountainbike.

2012 – 2015: Opleiding fysiotherapie aan de HAN
2014: Cursus Medical Taping
2017 – 2018: Eerste jaar master manuele therapie
2018: Cursus Dry Needling
2019: Cursus shockwavetherapie
2019: Cursus schouderklachten (Dr. Ann Cools)
2020: Cursus ACL (voorste kruisband) injuries


BIG-nummer: 39922805504

Suzanne Dofferhoff

Mijn naam is Suzanne Dofferhoff, algemeen fysiotherapeut en ik woon sinds kort in Arnhem. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de HAN, en heb ik in 2017 mijn diploma behaald.

Vanaf eind november 2017 versterk ik ‘team het Nieuwland’, gevestigd in de mooie Lomar sportvilla te Dieren. Samen met jou zal ik op zoek gaan naar de behandelmethode die het beste bij jou past. Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen op het gebied van trainingsleer en voeding maar vooral persoonlijke een-op-een coaching. Het ondersteunen van jou als patiënt en inzicht geven in de eventuele onderliggende oorzaken van de klacht. Ik heb veel geduld, ben zeer behulpzaam en vind het een uitdaging om steeds het beste in mijzelf en mijn patiënten naar boven te halen. 

2013 – 2017: Opleiding fysiotherapie aan de HAN
2014: Reanimatie cursus
2016: Medical Taping
2019: Cursus Dry Needling


BIG-nummer: 39920195204

Wilmar van Scharrenburg

Mijn naam is Wilmar van Scharrenburg en ik woon al heel lang met veel plezier in Dieren. Ik ben de vader van Sven en net als hij een echte sportliefhebber. Heel mijn leven ben ik al met sport bezig. In mijn jongere jaren vooral met voetbal, hardlopen en tennis en de laatste jaren voornamelijk met (race-) fietsen en fitness. Verder begeleid ik als gediplomeerd fitnesstrainer mensen bij het beoefenen van kracht- en conditietrainingen.

Als projectmanager bij het Graafschap College in Doetinchem heb ik de gelegenheid gekregen om mijn fulltime baan om te zetten naar een parttime baan zodat ik, naast mijn werk, mijn passie kan uitoefenen. En dat is een combinatie van sport en masseren! Het is mooi om te zien dat door massage iemand, sporter of geen sporter, geholpen wordt. Hetzij door ontspanning, verbetering van conditie of voorkoming van blessures.

Als gediplomeerd sportmasseur ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), de brancheorganisatie voor gekwalificeerde sportmasseurs, masseurs en therapeuten.
Ik richt mij voornamelijk op sportmassage en ontspanningsmassage.

2021: Sportverzorging en -massage (RIAS)
2021: Ontspanningsmassage (RIAS)
2021: Triggerpoint therapie (Triggerpoint Coach)

Contact ons

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u via de onderstaande button. Graag tot binnenkort!


Met vriendelijke groet,
Sven van Scharrenburg en Suzanne Dofferhoff
Fysiotherapie Het Nieuwland

× Hoe kan ik je helpen?