Fysiotherapie Het Nieuwland | Fysiotherapie in Dieren

Sportmassage

De sportmassage is bedoeld voor zowel sporters als niet-sporters. Sportmassage bestaat uit diverse technieken en is een intensievere vorm van masseren. Het verminderen van verstijvingen en verhardingen in spieren werkt zowel herstellend als preventief. Bovendien voorkomt u met een sportmassage overbelasting van uw spieren en dus blessures.

Ook kan sportmassage een aanvulling zijn op medische fitness, personal training of een fysiotherapeutisch behandeltraject. Bent u nu onder behandeling bij een fysiotherapeut, vraag gerust naar de mogelijke voordelen van sportmassage als vervolg op de therapeutische behandelingen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de sportmassage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Voordat de massage begint, bespreken we samen waar u op dat moment behoefte aan hebt. U geeft zelf aan wat u met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op uw benen, armen, schouders, nek, rug of een combinatie hiervan. Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in uw lichaam beter worden afgevoerd, helpt u het lichaam om sneller te herstellen.

Tarieven

(Sport- en ontspanningsmassages worden niet vergoed door de zorgverzekering)

Huisregels
Massage Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een massage is een erg origineel cadeau. Voor de feestdagen, een verjaardag, vader- of moederdag, als bedankje of gewoon zomaar.

De ontvanger kan kiezen uit bijvoorbeeld een heerlijk relaxte ontspanningsmassage of een wat intensievere sportmassage. De keuze hoeft pas gemaakt te worden bij het maken van de afspraak.

U kunt de cadeaubonnen telefonisch bestellen tegen de geldige tarieven (zie ‘Tarieven’)

Contactgegevens

Massagepraktijk Het Nieuwland
Wilmar van Scharrenburg
Admiraal Helfrichlaan 89a
6952 GD Dieren
(06) 44 04 25 24
info@massagepraktijkhetnieuwland.nl
gediplomeerd sportmasseur, aangesloten bij het NGS 
KvK: 83496645

Afspraak maken

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur. Overige tijden zijn bespreekbaar.

Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan op 2 manieren: 

Contact ons

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u via de onderstaande button. Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Sven van Scharrenburg en Suzanne Dofferhoff
Fysiotherapie Het Nieuwland

× Hoe kan ik je helpen?